Mercedes-Benz 200T

sold to the Netherlands nl
Merk
Mercedes-Benz
Model
200T Stationwagon
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
311.929km
Cilinderinhoud
1.997 CC
Bouwjaar
1982

Een zeer betrouwbare en comfortabele, luxe klassieke auto van duitse afkomst, dat zijn de kernwoorden voor deze stijlvolle stationwagon. De Mercedes-Benz W123 is geproduceerd van 1975 tot 1986 en was een van de meest succesvolle modellen van het merk. Ongeveer 2.7 miljoen verkochte exemplaren met wachttijden van bijna een jaar is zeker veelzeggend. Deze schitterende Mercedes-Benz 200t is een prachtige auto die oorspronkelijk werd geleverd in Frankrijk. De auto is niet alleen bijzonder om de zeer mooie en originele staat, maar ook om het feit dat er veel historie bij de auto bewaard is gebleven. Lees meer..

Deel deze klassieker
Een zeer betrouwbare en comfortabele, luxe klassieke auto van duitse afkomst, dat zijn de kernwoorden voor deze stijlvolle stationwagon. De Mercedes-Benz W123 is geproduceerd van 1975 tot 1986 en was een van de meest succesvolle modellen van het merk. Ongeveer 2.7 miljoen verkochte exemplaren met wachttijden van bijna een jaar is zeker veelzeggend. Deze schitterende Mercedes-Benz 200t is een prachtige auto die oorspronkelijk werd geleverd in Frankrijk. De auto is niet alleen bijzonder om de zeer mooie en originele staat, maar ook om het feit dat er veel historie bij de auto bewaard is gebleven.

De auto is nieuw geleverd door de Mercedes-Benz dealer in Avignon (Frankrijk) en de originele aankoopbon is aanwezig. Ook het originele serviceboekje met onderhoudsstempels is aanwezig. De auto is in 2022 in Nederland gekomen en heeft in Frankrijk slechts één eigenaar gehad. Er is een overzicht van diverse onderhoudsfacturen bij de auto bewaard gebleven.

Het is duidelijk zichtbaar dat de auto zeer goed en met veel liefde is onderhouden. De auto is in bijzonder goede en originele conditie. Het lakwerk is in zeer goede staat en heeft nog een prachtige diepe glans. Ook de diverse chroom en sierdelen zijn nog in perfecte conditie en ook de diverse rubberdelen zijn nog in goede staat. De carrosseriedelen sluiten bijzonder goed op elkaar aan (wat je ook mag verwachten van duitse kwaliteit) en de portieren sluiten degelijk en goed.

Ook het interieur is nog in zeer goede staat. Het interieur ademt de sfeer van de jaren 80 en is nog in bijzonder perfecte conditie. De stoelen zitten comfortabel en voelen degelijk aan. Het dashboard is ook nog in zeer goede staat en alle instrumenten werken naar behoren. Het is duidelijk dat het interieur met veel zorg is onderhouden. Het is in zeer goede staat en dat maakt deze auto tot een extra aantrekkelijke klassieke stationwagon.

Als we de motorkap open doen, zien we een zeer verzorgde en schone motorruimte. Het is duidelijk zichtbaar dat de auto met zeer veel zorg is onderhouden. Dit is ook merkbaar tijdens het rijden. Deze Mercedes-Benz rijdt bijzonder goed en degelijk en de motor loopt bijzonder soepel. De versnellingsbak schakelt soepel en degelijk en de auto stuurt bijzonder goed. Ook de remmen voelen stevig en degelijk aan. Zonder enige twijfel is dit een zeer goed onderhouden en degelijke duitse klassieke auto.

Voor degene die een schitterende klassieke stationwagon zoekt, heeft met deze Mercedes-Benz de perfecte auto gevonden.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl. Voor bezichtiging verzoeken wij u vriendelijk eerst een afspraak te maken.

A very reliable and comfortable, luxurious classic car of German origin, those are the key words for this stylish station wagon. The Mercedes-Benz W123 was produced from 1975 to 1986 and was one of the brand's most successful models. Approximately 2.7 million copies sold with wait times of almost a year is certainly significant. This beautiful Mercedes-Benz 200t is a beautiful car that was originally delivered in France. The car is special not only because of its beautiful and original condition, but also because of the fact that a lot of history has been preserved with the car.

The car was delivered new by the Mercedes-Benz dealer in Avignon (France) and the original purchase receipt is present. The original service booklet with maintenance stamps is also present. The car arrived in the Netherlands in 2022 and has only had one owner in France. An overview of various maintenance invoices has been preserved with the car.

It is clearly visible that the car has been maintained very well and with a lot of love. The car is in exceptionally good and original condition. The paintwork is in very good condition and still has a beautiful deep shine. The various chrome and trim parts are also still in perfect condition and the various rubber parts are also still in good condition. The body parts fit together very well (which you would expect from German quality) and the doors close solidly and well.

The interior is also still in very good condition. The interior exudes the atmosphere of the 80s and is still in excellent condition. The seats are comfortable and feel solid. The dashboard is also in very good condition and all instruments work properly. It is clear that the interior has been maintained with great care. It is in very good condition and that makes this car an extra attractive classic station wagon.

When we open the hood, we see a very neat and clean engine compartment. It is clearly visible that the car has been maintained with great care. This is also noticeable while driving. This Mercedes-Benz drives exceptionally well and solidly and the engine runs exceptionally smoothly. The gearbox shifts smoothly and reliably and the car steers exceptionally well. The brakes also feel sturdy and solid. Without any doubt, this is a very well maintained and solid German classic car.

For those who are looking for a beautiful classic station wagon, this Mercedes-Benz has found the perfect car.

See our website https://www.klassiekaktief.nl. We kindly request that you make an appointment first before viewing.

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!