MINI Mini 1000 Special Edition

sold to Romania ro
Merk
MINI
Model
Mini 1000 Special Edition Hatchback
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
744km
Cilinderinhoud
998 CC
Bouwjaar
1990

Deze bijzonder leuke en speciale Mini 1000 is in werkelijk excellente conditie. De term 'nieuwstaat' is bijna op zijn plaats, zo mooi is deze classic Mini. De auto is door de vorige eigenaar met heel veel zorg en liefde onderhouden en gebracht op het huidige niveau. In de afgelopen jaren is de auto volledig overgespoten en voorzien van nieuw lederen bekleding, nieuw houten dashboard en zijn er heel veel zaken vernieuwd of verbeterd. Facturen zijn aanwezig met een totaalbedrag van ongeveer € 17.000,-. Het resultaat is een bijzonder mooie en leuke Mini 1000 Special Edition die op meerdere manieren speciaal genoemd kan worden. De auto is voorzien van een nieuwe grille, andere achterlichten, verstralers, achteruitrijlicht, nieuwe bumpers, nieuwe hemelbekleding, etc. Het is teveel op om te noemen wat er aan is vernieuwd. De stijlvolle witte buitenkleur vormt een prachtige combinatie met de rood lederen bekleding. Ook de volledig nieuwe chroomdelen geven de auto een perfecte uitstraling. Onder de motorkap is ook alles nieuw. Uiteraard rijdt de auto ook bijzonder goed. Schakelen, sturen en rijden is een feest in deze heerlijke compacte klassieke auto. De auto is technisch helemaal in orde, recent is zelfs ook de koppeling vernieuwd. Samengevat een bijzonder leuke en zeer speciale Mini! Lees meer..

Deel deze klassieker
Deze bijzonder leuke en speciale Mini 1000 is in werkelijk excellente conditie. De term 'nieuwstaat' is bijna op zijn plaats, zo mooi is deze classic Mini. De auto is door de vorige eigenaar met heel veel zorg en liefde onderhouden en gebracht op het huidige niveau. In de afgelopen jaren is de auto volledig overgespoten en voorzien van nieuw lederen bekleding, nieuw houten dashboard en zijn er heel veel zaken vernieuwd of verbeterd. Facturen zijn aanwezig met een totaalbedrag van ongeveer € 17.000,-. Het resultaat is een bijzonder mooie en leuke Mini 1000 Special Edition die op meerdere manieren speciaal genoemd kan worden. De auto is voorzien van een nieuwe grille, andere achterlichten, verstralers, achteruitrijlicht, nieuwe bumpers, nieuwe hemelbekleding, etc. Het is teveel op om te noemen wat er aan is vernieuwd. De stijlvolle witte buitenkleur vormt een prachtige combinatie met de rood lederen bekleding. Ook de volledig nieuwe chroomdelen geven de auto een perfecte uitstraling. Onder de motorkap is ook alles nieuw. Uiteraard rijdt de auto ook bijzonder goed. Schakelen, sturen en rijden is een feest in deze heerlijke compacte klassieke auto. De auto is technisch helemaal in orde, recent is zelfs ook de koppeling vernieuwd. Samengevat een bijzonder leuke en zeer speciale Mini!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


This very nice and special Mini 1000 is in really excellent condition. The term 'new condition' is almost appropriate, this classic Mini is so beautiful. The car has been maintained with a lot of care and love by the previous owner and brought it up to the current level. In recent years the car has been completely repainted and equipped with new leather upholstery, new wooden dashboard and many things have been renewed or improved. Invoices are available with a total amount of approximately € 17,000. The result is a very beautiful and fun Mini 1000 Special Edition that can be called special in several ways. The car is equipped with a new grille, different taillights, spotlights, reversing light, new bumpers, new headliner, etc. It is too much to mention what has been renewed. The stylish white exterior color is a beautiful combination with the red leather upholstery. The completely new chrome parts also give the car a perfect appearance. Everything is new under the hood. Of course, the car also drives very well. Switching, steering and driving is a joy in this wonderful compact classic car. The car is technically completely in order, the clutch has even been recently renewed. In summary, a very nice and very special Mini!

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!