Jba Falcon Sports SR

sold to Germany de
Merk
Jba
Model
Falcon Sports SR
Transmissie
Automaat
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
44.088km
Cilinderinhoud
1.998 CC
Bouwjaar
1995

Deze bijzonder leuke en unieke engelse roadster is werkelijk in bijzonder goede conditie. We zouden haast zeggen dat de auto in nieuwstaat is. Deze JBA is om meerdere redenen zeldzaam. Als eerste zijn er al niet veel modellen te vinden van het merk JBA (afkomstig van drie engineers van British Leyland). Daarbij komt nog dat het hier om een linksgestuurde JBA Falcon gaat, wat al helemaal een zeldzame verschijning is. Verder is de auto voorzien van een automaat, een unieke eigenschap. De auto is gebaseerd op een Ford Sierra (zoals bij meerdere JBA modellen het geval is) en is voorzien van een 2.0 Ford DOHC motor en ook een automatische versnellingsbak van Ford. De auto is in de jaren 90 gebouwd door toenmalige JBA specialist in Breskens. De productie is zichtbaar vakkundig en met liefde uitgevoerd, gezien de perfecte staat waarin de auto zich (nog steeds) bevind. Speciaal voor deze auto is er ook een hardtop aanwezig en uiteraard ook een softtop en tonneaucover. Het rood lederen interieur is zeer mooi afgewerkt en staat bijzonder goed bij het witte exterieur. De vorige eigenaar heeft de auto sinds 1998 met veel liefde en passie onderhouden. Het rijden in deze JBA Falcon is een waar feest. De auto stuurt bijzonder goed en de automaat zorgt voor een soepel rijgedrag. Kortom een heerlijke en betrouwbare roadster! Lees meer..

Deel deze klassieker
Deze bijzonder leuke en unieke engelse roadster is werkelijk in bijzonder goede conditie. We zouden haast zeggen dat de auto in nieuwstaat is. Deze JBA is om meerdere redenen zeldzaam. Als eerste zijn er al niet veel modellen te vinden van het merk JBA (afkomstig van drie engineers van British Leyland). Daarbij komt nog dat het hier om een linksgestuurde JBA Falcon gaat, wat al helemaal een zeldzame verschijning is. Verder is de auto voorzien van een automaat, een unieke eigenschap. De auto is gebaseerd op een Ford Sierra (zoals bij meerdere JBA modellen het geval is) en is voorzien van een 2.0 Ford DOHC motor en ook een automatische versnellingsbak van Ford. De auto is in de jaren 90 gebouwd door toenmalige JBA specialist in Breskens. De productie is zichtbaar vakkundig en met liefde uitgevoerd, gezien de perfecte staat waarin de auto zich (nog steeds) bevind. Speciaal voor deze auto is er ook een hardtop aanwezig en uiteraard ook een softtop en tonneaucover. Het rood lederen interieur is zeer mooi afgewerkt en staat bijzonder goed bij het witte exterieur. De vorige eigenaar heeft de auto sinds 1998 met veel liefde en passie onderhouden. Het rijden in deze JBA Falcon is een waar feest. De auto stuurt bijzonder goed en de automaat zorgt voor een soepel rijgedrag. Kortom een heerlijke en betrouwbare roadster!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


This very nice and unique English roadster is really in very good condition. We would almost say that the car is in new condition. This JBA is rare for several reasons. First of all, there are not many models of the JBA brand (originating from three engineers from British Leyland). In addition, this is a left-hand drive JBA Falcon, which is certainly a rare appearance. Furthermore, the car is equipped with an automatic transmission, a unique feature. The car is based on a Ford Sierra (as is the case with several JBA models) and is equipped with a 2.0 Ford DOHC engine and also a Ford automatic gearbox. The car was built in the 1990s by the then JBA specialist in Breskens. The production is visibly executed professionally and with love, given the perfect condition of the car (still). There is also a hardtop available especially for this car and of course also a soft top and tonneau cover. The red leather interior is very nicely finished and looks particularly good with the white exterior. The previous owner has maintained the car with a lot of love and passion since 1998. Driving this JBA Falcon is a real joy. The car steers very well and the automatic transmission ensures smooth driving. In short, a wonderful and reliable roadster!

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!