Porsche 911 3.4 Coupé Carrera 2

sold to the Netherlands nl
Merk
Porsche
Model
911 3.4 Coupé Carrera 2 Coupé
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
162.795km
Cilinderinhoud
3.387 CC
Bouwjaar
1998

Schitterende Porsche 911 (996) Carrera 2 in bijzonder goede conditie. Deze auto is duidelijk van een liefhebber afkomstig. Zowel het interieur als het exterieur zijn in werkelijk hele goede staat. Het lakwerk vertoont nagenoeg geen gebruikerssporen en ook het interieur is in bijna nieuwstaat. De onderhoudsboekjes zijn keurig aanwezig en ook verschillende onderhoudsfacturen zijn keurig bewaard. De auto rijdt en schakelt soepel. Ook al is het nog geen echte klassieker, het gaat er zeker een worden. En voor degene die een hele eerlijke Porsche 996 zoekt, dan is dit zeker het juiste exemplaar! Lees meer..

Deel deze klassieker
Schitterende Porsche 911 (996) Carrera 2 in bijzonder goede conditie. Deze auto is duidelijk van een liefhebber afkomstig. Zowel het interieur als het exterieur zijn in werkelijk hele goede staat. Het lakwerk vertoont nagenoeg geen gebruikerssporen en ook het interieur is in bijna nieuwstaat. De onderhoudsboekjes zijn keurig aanwezig en ook verschillende onderhoudsfacturen zijn keurig bewaard. De auto rijdt en schakelt soepel. Ook al is het nog geen echte klassieker, het gaat er zeker een worden. En voor degene die een hele eerlijke Porsche 996 zoekt, dan is dit zeker het juiste exemplaar!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


Superb Porsche 911 (996) Carrera 2 in particularly good condition. This car clearly comes from an enthusiast. Both the interior and the exterior are in really good condition. The paintwork shows virtually no signs of wear and the interior is also in near mint condition. The maintenance booklets are neatly present and various maintenance invoices are also neatly kept. The car drives and shifts smoothly. Even if it's not a real classic yet, it's definitely going to be one. And for those who are looking for a very honest Porsche 996, then this is definitely the right one!

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!