Kaiser Manhattan

sold to France fr
Merk
Kaiser
Model
Manhattan Sedan
Transmissie
Automaat
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
2.781km
Cilinderinhoud
3.700 CC
Bouwjaar
1954

Met gepaste trots presenteren we deze zeldzame en bijzonder mooie Amerikaanse klassieker. Deze Kaiser Manhattan is een luxe uitvoering en de origineel cremekleurige lak met rood metallic dak geeft de auto een stijlvolle allure. Het smaakvol bijpassende interieur is in nieuwstaat. De auto is volledig gerestaureerd en ook het motorblok is volledig gereviseerd. Foto's en facturen zijn aanwezig (er is in deze auto zo'n € 64.000,- gestoken). Het resultaat is een zeldzame Kaiser Manhattan in extreem goede conditie. Het chroomwerk is bijzonder mooi en ook de lak is nog in prima conditie. De auto is in opdracht van een liefhebber bij een specialist gerestaureerd en vervolgens met zorg onderhouden. Deze Kaiser rijdt bijzonder fijn en comfortabel. Lees meer..

Deel deze klassieker
Met gepaste trots presenteren we deze zeldzame en bijzonder mooie Amerikaanse klassieker. Deze Kaiser Manhattan is een luxe uitvoering en de origineel cremekleurige lak met rood metallic dak geeft de auto een stijlvolle allure. Het smaakvol bijpassende interieur is in nieuwstaat. De auto is volledig gerestaureerd en ook het motorblok is volledig gereviseerd. Foto's en facturen zijn aanwezig (er is in deze auto zo'n € 64.000,- gestoken). Het resultaat is een zeldzame Kaiser Manhattan in extreem goede conditie. Het chroomwerk is bijzonder mooi en ook de lak is nog in prima conditie. De auto is in opdracht van een liefhebber bij een specialist gerestaureerd en vervolgens met zorg onderhouden. Deze Kaiser rijdt bijzonder fijn en comfortabel.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


We are proud to present this rare and very beautiful American classic. This Kaiser Manhattan is a luxury version and the original cream-colored paint with red metallic roof gives the car a stylish allure. The tastefully matching interior is in new condition. The car has been completely restored and the engine block has been completely overhauled. Photos and invoices are present (about € 64,000 has been invested in this car). The result is a rare Kaiser Manhattan in extremely good condition. The chrome work is very beautiful and the paint is also still in good condition. The car was restored by a specialist on behalf of an enthusiast and then maintained with care. This Kaiser drives very smoothly and comfortably.

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!