Saab 96 L V4

sold to France fr
Merk
Saab
Model
96 L V4 Sedan
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
90.582km
Cilinderinhoud
1.498 CC
Bouwjaar
1972

Deze origineel in Nederland geleverde Saab 96 is in werkelijk zeer goede staat. De auto heeft zijn originele kleur Mellanbla (Middenblauw) altijd gehouden en is dus qua configuratie nog helemaal origineel. Deze leuke zweedse klassieker is zichtbaar heel goed onderhouden en dat is duidelijk merkbaar tijdens het rijden. Schakelen en sturen gaat heel soepel en rijden is eigenlijk een feest. De Ford V4 motor loopt heel mooi en rustig. Er zijn verschillende onderhoudsfacturen aanwezig. Het interieur van de auto is bijzonder netjes te noemen. Ook de onderkant van de auto is nog in goede en harde conditie. Voor degene die een bijzonder nette Saab 96 zoekt, is dit zeker een aanrader. Lees meer..

Deel deze klassieker
Deze origineel in Nederland geleverde Saab 96 is in werkelijk zeer goede staat. De auto heeft zijn originele kleur Mellanbla (Middenblauw) altijd gehouden en is dus qua configuratie nog helemaal origineel. Deze leuke zweedse klassieker is zichtbaar heel goed onderhouden en dat is duidelijk merkbaar tijdens het rijden. Schakelen en sturen gaat heel soepel en rijden is eigenlijk een feest. De Ford V4 motor loopt heel mooi en rustig. Er zijn verschillende onderhoudsfacturen aanwezig. Het interieur van de auto is bijzonder netjes te noemen. Ook de onderkant van de auto is nog in goede en harde conditie. Voor degene die een bijzonder nette Saab 96 zoekt, is dit zeker een aanrader.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


This Saab 96, originally delivered in the Netherlands, is in really very good condition. The car has always kept its original color Mellanbla (Mid Blue) and is therefore completely original in terms of configuration. This nice Swedish classic is visibly very well maintained and that is clearly noticeable while driving. Shifting and steering is very smooth and driving is actually a party. The Ford V4 engine runs very nicely and quietly. There are various maintenance invoices available. The interior of the car is very neat. The bottom of the car is also still in good and hard condition. For those who are looking for a particularly neat Saab 96, this is definitely recommended.

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!