Ford A Model Tudor

sold to the Netherlands nl
Merk
Ford
Model
A Model Tudor
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
8.344km
Cilinderinhoud
3.285 CC
Bouwjaar
1928

Een bijzondere klassieker op leeftijd, dat is kenmerkend voor deze bijzonder mooie Ford Model A (of in de volksmond genoemd A-Ford). Als opvolger van de beroemde T-Ford werd dit model geproduceerd tussen 1927 en 1931. Deze Ford Model A is geproduceerd in 1928 en daarmee een van de vroegere modellen. Standaard werden deze auto’s onder andere geleverd met veiligheidsglas in de voorruit en een reservewiel. Dit exemplaar heeft er zelfs twee. Ook het antieke kofferrek met rieten mand is een mooie accessoire uit vroegere jaren. Lees meer..

Deel deze klassieker
Een bijzondere klassieker op leeftijd, dat is kenmerkend voor deze bijzonder mooie Ford Model A (of in de volksmond genoemd A-Ford). Als opvolger van de beroemde T-Ford werd dit model geproduceerd tussen 1927 en 1931. Deze Ford Model A is geproduceerd in 1928 en daarmee een van de vroegere modellen. Standaard werden deze auto’s onder andere geleverd met veiligheidsglas in de voorruit en een reservewiel. Dit exemplaar heeft er zelfs twee. Ook het antieke kofferrek met rieten mand is een mooie accessoire uit vroegere jaren.

De auto is in het verleden gerestaureerd met zoveel mogelijk behoud van originaliteit. Daardoor hebben zowel het interieur als het exterieur een vleugje patina uit het verleden. Het interieur is (inclusief de hemelbekleding) nog origineel en in zeer goede staat. De auto is technisch in orde en rijdt en schakelt naar behoren.

In 1978 is de auto in Nederland geregistreerd en heeft diverse eigenaren gehad. Het is een van de weinige exemplaren die met de nodige zorg en passie is bewaard gebleven.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


A special old-fashioned classic car, that is what characterizes this particularly beautiful Ford Model A (or popularly called A-Ford). As the successor to the famous Model T, this model was produced between 1927 and 1931. This Ford Model A was produced in 1928 and is one of the earlier models. These cars were supplied with safety glass in the windshield and a spare wheel as standard. This car even has two. The antique luggage rack with wicker basket is also a beautiful accessory from earlier years.

The car has been restored in the past with as much originality as possible. As a result, both the interior and the exterior have a touch of patina from the past. The interior (including the headliner) is still original and in very good condition. The car is technically in order and drives and shifts properly.

The car was registered in the Netherlands in 1978 and had several owners. It is one of the few copies that has been preserved with the necessary care and passion.

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!