MG B 1.8 Roadster

sold to Poland pl
Merk
MG
Model
B 1.8 Roadster Cabriolet
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
2.841km
Cilinderinhoud
1.798 CC
Bouwjaar
1973

We hebben er weer een! Een zeer populaire en gebruiksvriendelijke klassieke cabriolet. Deze bijzonder mooie MGB is in zeer goede staat, zowel optisch als technisch. De frisse gele kleur versterkt het zomerse gevoel en geeft de auto een heel eigen uitstraling. Het lakwerk en het chroomwerk is in zeer goede staat en ook het interieur is bijzonder netjes. De auto is heel goed en met zorg onderhouden. Diverse facturen hiervan zijn aanwezig. Deze heerlijk sturende cabriolet is in de jaren 90 grondig gerestaureerd, foto's zijn aanwezig. Oorspronkelijk is deze auto geleverd in Amerika en in 1996 is de auto in Nederland geregistreerd. De vorige eigenaar heeft zelf een bijpassend windscherm gemaakt voor iets meer comfort tijdens het rijden. De cabrioletkap is overigens in prima conditie. Voor degene die een leuke, betaalbare en gebruiksvriendelijke oldtimer zoekt, is dit zeker een aanrader! Lees meer..

Deel deze klassieker
We hebben er weer een! Een zeer populaire en gebruiksvriendelijke klassieke cabriolet. Deze bijzonder mooie MGB is in zeer goede staat, zowel optisch als technisch. De frisse gele kleur versterkt het zomerse gevoel en geeft de auto een heel eigen uitstraling. Het lakwerk en het chroomwerk is in zeer goede staat en ook het interieur is bijzonder netjes. De auto is heel goed en met zorg onderhouden. Diverse facturen hiervan zijn aanwezig. Deze heerlijk sturende cabriolet is in de jaren 90 grondig gerestaureerd, foto's zijn aanwezig. Oorspronkelijk is deze auto geleverd in Amerika en in 1996 is de auto in Nederland geregistreerd. De vorige eigenaar heeft zelf een bijpassend windscherm gemaakt voor iets meer comfort tijdens het rijden. De cabrioletkap is overigens in prima conditie. Voor degene die een leuke, betaalbare en gebruiksvriendelijke oldtimer zoekt, is dit zeker een aanrader!

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


We have another one again A very popular and user-friendly classic convertible. This particularly beautiful MGB is in very good condition, both optically and technically. The fresh yellow color enhances the summer feeling and gives the car its very own look. The paint and chrome are in very good condition and the interior is also very neat. The car is very well maintained and with care. Various invoices for this are present. This wonderfully steering convertible was thoroughly restored in the 1990s, photos are available. Originally this car was delivered in America and in 1996 the car was registered in the Netherlands. The previous owner made a matching windshield himself for a little more comfort while driving. The convertible top is otherwise in good condition. For those who are looking for a nice, affordable and user-friendly classic car, this is definitely recommended!

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!