Daimler 250 V8

sold to the United Kingdom gb
Merk
Daimler
Model
250 V8
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
61.248km
Cilinderinhoud
2.548 CC
Bouwjaar
1967

Een stijlvolle verschijning in de juiste kleurencombinatie, dat zijn de typerende kenmerken voor deze engelse klassieker. De Daimler 250 V8 is overigens ook een zeldzame verschijning, in tegenstelling tot de auto waarop hij is gebaseerd: de Jaguar MK2. De auto verkeert in goede conditie, zowel optisch als technisch. Op een paar krasjes na is het lakwerk in bijzonder goede staat. Het chroomwerk is in redelijke conditie. Het mooie donkergroen metallic geeft de auto een stijlvolle glans. De combinatie met het lederen olijfgroene interieur maakt het geheel af. Lees meer..

Deel deze klassieker
Een stijlvolle verschijning in de juiste kleurencombinatie, dat zijn de typerende kenmerken voor deze engelse klassieker. De Daimler 250 V8 is overigens ook een zeldzame verschijning, in tegenstelling tot de auto waarop hij is gebaseerd: de Jaguar MK2. De auto verkeert in goede conditie, zowel optisch als technisch. Op een paar krasjes na is het lakwerk in bijzonder goede staat. Het chroomwerk is in redelijke conditie. Het mooie donkergroen metallic geeft de auto een stijlvolle glans. De combinatie met het lederen olijfgroene interieur maakt het geheel af.

De handgeschakelde versnellingsbak schakelt soepel en voelt solide aan. De 2.5 V8 motor loopt rustig en regelmatig en de auto heeft ook een fijne besturing. Ook de aanwezige en goed werkende overdrive zorgt voor een comfortabel rijgedrag. Kortom; een heerlijk rijdende, stijlvolle Daimler 250 V80 Saloon.

De auto is oorspronkelijk geleverd in Engeland en vervolgens in 1993 verkocht aan een eigenaar in Duitsland. In 2006 is de auto in Nederland gekomen. De onderhoudshistorie is gedeeltelijk aanwezig, maar loopt wel terug tot in Engeland.

Zie onze website https://www.klassiekaktief.nl


A stylish appearance in the right color combination, those are the typical characteristics of this English classic car. The Daimler 250 V8 is also a rare appearance, unlike the car on which it is based: the Jaguar MK2. The car is in good condition, both optically and technically. Apart from a few scratches, the paintwork is in very good condition. The chrome work is in reasonable condition. The beautiful dark green metallic gives the car a stylish shine. The combination with the leather olive-green interior completes the picture.

The manual gearbox shifts smoothly and feels solid. The 2.5 V8 engine runs quietly and regularly and the car also has a nice steering. The present and well-functioning overdrive also ensures comfortable driving. In short; a wonderfully driving, stylish Daimler 250 V80 Saloon.

The car was originally delivered in England and then sold in 1993 to an owner in Germany. The car arrived in the Netherlands in 2006. The maintenance history is partially present, but it goes back to England.

See our website https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!