MG B 1.8 Roadster

sold to the Netherlands nl
Merk
MG
Model
B 1.8 Roadster
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
28.235km
Cilinderinhoud
1.798 CC
Bouwjaar
1969

Deze MG B verkeert in hele goede staat en is een betrouwbare en fijne rijdersauto. De auto is sinds 1978 in Nederland en heeft in deze tijd maar 2 eigenaren gehad. De laatste eigenaar heeft de auto voorzien van een elektronische ontsteking. De prachtige blauwe kleur in combinatie met de chromen spaakvelgen en het chromen kofferrek maken de auto echt af. Ook het bijpassende blauwe interieur is stijlvol en netjes. De auto is voorzien van een losse cabrioletkap die eenvoudig is te monteren. Ook de cabrioletkap verkeert in goede staat. Als u een betrouwbare en eerlijke MG B zoekt, dan heeft u met deze engelse klassieker een hele goede keus! Lees meer..

Deel deze klassieker
Deze MG B verkeert in hele goede staat en is een betrouwbare en fijne rijdersauto. De auto is sinds 1978 in Nederland en heeft in deze tijd maar 2 eigenaren gehad. De laatste eigenaar heeft de auto voorzien van een elektronische ontsteking. De prachtige blauwe kleur in combinatie met de chromen spaakvelgen en het chromen kofferrek maken de auto echt af. Ook het bijpassende blauwe interieur is stijlvol en netjes. De auto is voorzien van een losse cabrioletkap die eenvoudig is te monteren. Ook de cabrioletkap verkeert in goede staat. Als u een betrouwbare en eerlijke MG B zoekt, dan heeft u met deze engelse klassieker een hele goede keus!

Zie onze website: http://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!