MG B 1.8 Roadster

sold to the Netherlands nl
Merk
MG
Model
B 1.8 Roadster Cabriolet
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
39.851km
Cilinderinhoud
1.798 CC
Bouwjaar
1964

Met trots presenteren wij een unieke eerste serie MG B ‘lepeldeur’ in concours staat. Het woord 'nieuwstaat' gebruiken we niet snel, maar bij deze 100 % en tot in de puntjes gerestaureerde MG B is die gedachte gerechtvaardigd. De auto is door ons geïmporteerd uit Canada, waar negen jaar geleden de restauratie is uitgevoerd. Sindsdien is met de MG nauwelijks gereden en is de auto perfect geconserveerd en onderhouden. Werkelijk elk onderdeel is vernieuwd, vervangen of gerestaureerd. De soft top en de hood bijvoorbeeld zijn nog nieuw en ongebruikt sinds de restauratie. De combinatie van het exterieur in British Racing Green met een interieur in licht beige met lederen stoelen is prachtig en op en top Engels. Om de originaliteit te behouden en te benadrukken is ervoor gekozen de originele stalen wielen met wieldoppen te monteren. Ook technisch is de auto in topconditie. Alles werkt zoals het hoort en de auto rijdt en schakelt perfect. Lees meer..

Deel deze klassieker
Met trots presenteren wij een unieke eerste serie MG B ‘lepeldeur’ in concours staat. Het woord 'nieuwstaat' gebruiken we niet snel, maar bij deze 100 % en tot in de puntjes gerestaureerde MG B is die gedachte gerechtvaardigd. De auto is door ons geïmporteerd uit Canada, waar negen jaar geleden de restauratie is uitgevoerd. Sindsdien is met de MG nauwelijks gereden en is de auto perfect geconserveerd en onderhouden. Werkelijk elk onderdeel is vernieuwd, vervangen of gerestaureerd. De soft top en de hood bijvoorbeeld zijn nog nieuw en ongebruikt sinds de restauratie. De combinatie van het exterieur in British Racing Green met een interieur in licht beige met lederen stoelen is prachtig en op en top Engels. Om de originaliteit te behouden en te benadrukken is ervoor gekozen de originele stalen wielen met wieldoppen te monteren. Ook technisch is de auto in topconditie. Alles werkt zoals het hoort en de auto rijdt en schakelt perfect.

Een MGB van de eerste serie wordt steeds zeldzamer en is zeker in deze staat een collectors item, klaar voor heerlijke ritten, concours of show en ‘priced to sell’.

Een uitgebreide fotoreportage van de restauratie is aanwezig.

Zie onze website: https://www.klassiekaktief.nl


We proudly present a unique first series MGB 'spoon door' in concourse condition. We do not use the word 'mint condition' very quickly, but with this 100% and to the detail restored MGB, that thought is justified. The car was imported by us from Canada, where the restoration was carried out nine years ago. Since then, the MG was hardly used and even then, only on sunny days.
The car is perfectly preserved, maintained and stored. Really every part has been renewed, replaced or restored. The soft top and the hood, for example, are still new and unused since the restoration. The combination of the exterior in British Racing Green with an interior in light beige with leather seats is beautiful and as English as possible. To preserve and emphasize originality, it was decided to mount the original steel wheels with hubcaps. Technically the car also is in top condition. Everything works as it should and the car drives perfectly.

An MGB of the first series is becoming increasingly rare and is certainly a collector's item in this state, ready for delicious rides, concourse or show and 'priced to sell'.

An extensive photo report of the restoration is available.

Visit our website: https://www.klassiekaktief.nl

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!