Volvo PV 444

sold to France fr
Merk
Volvo
Model
PV 444
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Benzine
Kilometerstand
98.999km
Cilinderinhoud
1.414 CC
Bouwjaar
1948

Een redelijk zeldzame verschijning, deze Volvo PV444 uit 1948, modeljaar 1947 met een heel vroeg chassisnummer en ook een van de eerste die Volvo tegen een normale prijs kon verkopen in 1948. In Europa zijn ze bijzonder zeldzaam geworden, de PV444's uit de veertiger jaren. Deze Volvo PV444 is door Auto Aktief gerestaureerd, zonder de authentieke kenmerken geweld aan te doen. We hebben gestreefd naar een zo goed mogelijk optisch en technisch resultaat met behoud van het `patina' van de leeftijd van het voertuig. De eerste jaren heeft de auto de kilometers in Belgie gemaakt. In 2008 is de auto naar Nederland gekomen. Bijzonderheden zijn: - Spijl in voorruit en een gedeelde achterruit (brilletje) - Grille met vier horizontale lichtmetalen spijlen (spijlengrille) - Symmetrisch dashboar; kilometerteller in het midden - Verchroomde bumpers uit een stuk, zonder rozetten - Kentekenplaatverlichting midden op kofferdeksel - 16 inch velgen met vier wielbouten - Drukknop voor het starten van de motor - Authentieke verstraler aan achterzijde van de auto - Nieuw gestoffeerde bekleding met gebruik van originele Zweedse`fabrik' stof Maak gerust een afspraak om kennis te maken met deze zeldzame klassieker. Lees meer..

Deel deze klassieker
Een redelijk zeldzame verschijning, deze Volvo PV444 uit 1948, modeljaar 1947 met een heel vroeg chassisnummer en ook een van de eerste die Volvo tegen een normale prijs kon verkopen in 1948. In Europa zijn ze bijzonder zeldzaam geworden, de PV444's uit de veertiger jaren. Deze Volvo PV444 is door Auto Aktief gerestaureerd, zonder de authentieke kenmerken geweld aan te doen. We hebben gestreefd naar een zo goed mogelijk optisch en technisch resultaat met behoud van het `patina' van de leeftijd van het voertuig. De eerste jaren heeft de auto de kilometers in Belgie gemaakt. In 2008 is de auto naar Nederland gekomen. Bijzonderheden zijn: - Spijl in voorruit en een gedeelde achterruit (brilletje) - Grille met vier horizontale lichtmetalen spijlen (spijlengrille) - Symmetrisch dashboar; kilometerteller in het midden - Verchroomde bumpers uit een stuk, zonder rozetten - Kentekenplaatverlichting midden op kofferdeksel - 16 inch velgen met vier wielbouten - Drukknop voor het starten van de motor - Authentieke verstraler aan achterzijde van de auto - Nieuw gestoffeerde bekleding met gebruik van originele Zweedse`fabrik' stof Maak gerust een afspraak om kennis te maken met deze zeldzame klassieker.

Interesse in deze schitterende oldtimer?

Neem vrijblijvend contact op met 033 3030 734 of mail naar info@klassiekaktief.nl. Wij vertellen u graag meer. De gewenste oldtimer niet gevonden? Plaats dan een zoekopdracht.

  • Bezichtiging graag op afspraak
  • Persoonlijk advies
  • Een vrijblijvende proefrit
  • Inruil van huidige auto bespreekbaar

neem contact op

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

neem contact op

 

als eerste in jouw mailbox. Schrijf je nu in!