Jaguar XJ-6 4.2 SWB

sold to the Netherlands nl
Brand
Jaguar
Model
XJ-6 4.2 SWB Sedan
Transmission
Manual
Fuel
Petrol
Odometer
71.882km
Cylinder Capacity
4.235 CC
Construction Year
1974

Deze stijlvolle Jaguar XJ6 hebben wij ingeruild en verkeerd in redelijk goede staat. De auto is technisch in orde, de airconditioning werkt echter niet. We willen graag een eerlijk beeld schetsen van de auto. De oorspronkelijk (rode) carrosserie is in het verleden overgespoten, maar de kwaliteit hiervan is niet erg hoog. Van dichtbij bekeken vallen er wel de nodige aandachtspunten op. Ook het chroomwerk, diverse rubberdelen en het interieur verdient de nodige aandacht. Het is een redelijke tot nette Jaguar XJ6 die daarom ook als zodanig geprijst is. Voor wie een stijlvolle en toekomstige klassieker zoekt is dit wellicht een mooie en betaalbare oplossing! Read more..

Share this classic
Deze stijlvolle Jaguar XJ6 hebben wij ingeruild en verkeerd in redelijk goede staat. De auto is technisch in orde, de airconditioning werkt echter niet. We willen graag een eerlijk beeld schetsen van de auto. De oorspronkelijk (rode) carrosserie is in het verleden overgespoten, maar de kwaliteit hiervan is niet erg hoog. Van dichtbij bekeken vallen er wel de nodige aandachtspunten op. Ook het chroomwerk, diverse rubberdelen en het interieur verdient de nodige aandacht. Het is een redelijke tot nette Jaguar XJ6 die daarom ook als zodanig geprijst is. Voor wie een stijlvolle en toekomstige klassieker zoekt is dit wellicht een mooie en betaalbare oplossing!

Interested in this stunning classic car?

Phone us on +31 (0)33 3030 734 or email info@klassiekaktief.nl, without obligation. We’ll be happy to tell you more. Still looking for the classic of your dreams? Place a search request!

  • Viewing by appointment only
  • Personal advice
  • Obligation-free test drive
  • Trade-in? Let’s talk!

get in touch now

 

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

contact us

 

straight to your inbox. Subscribe now!