MG B 1.8 Roadster

sold to the Netherlands nl
Marque
MG
Modèle
B 1.8 Roadster
Transmission
Manuelle
Carburant
Essence
Compteur
28.235km
Cylindrée
1.798 CC
Année de construction
1969

Deze MG B verkeert in hele goede staat en is een betrouwbare en fijne rijdersauto. De auto is sinds 1978 in Nederland en heeft in deze tijd maar 2 eigenaren gehad. De laatste eigenaar heeft de auto voorzien van een elektronische ontsteking. De prachtige blauwe kleur in combinatie met de chromen spaakvelgen en het chromen kofferrek maken de auto echt af. Ook het bijpassende blauwe interieur is stijlvol en netjes. De auto is voorzien van een losse cabrioletkap die eenvoudig is te monteren. Ook de cabrioletkap verkeert in goede staat. Als u een betrouwbare en eerlijke MG B zoekt, dan heeft u met deze engelse klassieker een hele goede keus! En savoir plus..

Partagez ce classique
Deze MG B verkeert in hele goede staat en is een betrouwbare en fijne rijdersauto. De auto is sinds 1978 in Nederland en heeft in deze tijd maar 2 eigenaren gehad. De laatste eigenaar heeft de auto voorzien van een elektronische ontsteking. De prachtige blauwe kleur in combinatie met de chromen spaakvelgen en het chromen kofferrek maken de auto echt af. Ook het bijpassende blauwe interieur is stijlvol en netjes. De auto is voorzien van een losse cabrioletkap die eenvoudig is te monteren. Ook de cabrioletkap verkeert in goede staat. Als u een betrouwbare en eerlijke MG B zoekt, dan heeft u met deze engelse klassieker een hele goede keus!

Zie onze website: http://www.klassiekaktief.nl

Intéressé par ce superbe véhicule ancien ?

Prenez donc contact, sans engagement, au +34 (0)33 3030 734 ou en envoyant un courriel à info@klassiekaktief.nl. Nous nous ferons un plaisir de vous en dire plus. Vous n'avez pas trouvé le véhicule ancien souhaité ? Introduisez une demande de recherche.

  • Visite de préférence sur rendez-vous
  • Conseil personnalisé
  • Essai de conduite sans engagement
  • Reprise du véhicule actuel négociable

contactez-nous

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

Contactez-nous

 

dans votre boîte aux lettres. Inscrivez-vous dès maintenant !