Jaguar XJ-6 4.2 SWB

sold to the Netherlands nl
Marque
Jaguar
Modèle
XJ-6 4.2 SWB Sedan
Transmission
Manuelle
Carburant
Essence
Compteur
71.882km
Cylindrée
4.235 CC
Année de construction
1974

Deze stijlvolle Jaguar XJ6 hebben wij ingeruild en verkeerd in redelijk goede staat. De auto is technisch in orde, de airconditioning werkt echter niet. We willen graag een eerlijk beeld schetsen van de auto. De oorspronkelijk (rode) carrosserie is in het verleden overgespoten, maar de kwaliteit hiervan is niet erg hoog. Van dichtbij bekeken vallen er wel de nodige aandachtspunten op. Ook het chroomwerk, diverse rubberdelen en het interieur verdient de nodige aandacht. Het is een redelijke tot nette Jaguar XJ6 die daarom ook als zodanig geprijst is. Voor wie een stijlvolle en toekomstige klassieker zoekt is dit wellicht een mooie en betaalbare oplossing! En savoir plus..

Partagez ce classique
Deze stijlvolle Jaguar XJ6 hebben wij ingeruild en verkeerd in redelijk goede staat. De auto is technisch in orde, de airconditioning werkt echter niet. We willen graag een eerlijk beeld schetsen van de auto. De oorspronkelijk (rode) carrosserie is in het verleden overgespoten, maar de kwaliteit hiervan is niet erg hoog. Van dichtbij bekeken vallen er wel de nodige aandachtspunten op. Ook het chroomwerk, diverse rubberdelen en het interieur verdient de nodige aandacht. Het is een redelijke tot nette Jaguar XJ6 die daarom ook als zodanig geprijst is. Voor wie een stijlvolle en toekomstige klassieker zoekt is dit wellicht een mooie en betaalbare oplossing!

Intéressé par ce superbe véhicule ancien ?

Prenez donc contact, sans engagement, au +34 (0)33 3030 734 ou en envoyant un courriel à info@klassiekaktief.nl. Nous nous ferons un plaisir de vous en dire plus. Vous n'avez pas trouvé le véhicule ancien souhaité ? Introduisez une demande de recherche.

  • Visite de préférence sur rendez-vous
  • Conseil personnalisé
  • Essai de conduite sans engagement
  • Reprise du véhicule actuel négociable

contactez-nous

Stationsweg 416
3925 CG Scherpenzeel
T 033-3030734
E info@klassiekaktief.nl
 

Contactez-nous

 

dans votre boîte aux lettres. Inscrivez-vous dès maintenant !